Modern wonen in ‘t Packhuys

Dit splinternieuwe appartementengebouw biedt 69 huurappartementen, ontworpen om aan de diverse behoeften van een breed publiek te voldoen. Of je nu jong bent of op zoek bent naar comfortabel wonen op een centrale locatie, ’t Packhuys heeft het allemaal.

De 69 huurappartementen in ’t Packhuys variëren in grootte, waardoor er voor ieder wat wils is. Met de appartementen bieden we een perfecte combinatie van ruimte, comfort en modern design.

De afwerking van de huurappartementen is tot in de puntjes verzorgd. De vloeren zijn voorzien van hoogwaardig PVC, wat niet alleen duurzaam is maar ook eenvoudig te onderhouden. De ramen zijn voorzien van mooie vitrage, die niet alleen de privacy waarborgt maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan het interieur. Daarnaast beschikt elk appartement over een Siematic keuken met moderne inbouwapparatuur van Siemens, waardoor koken een waar genot wordt.

Geniet van frisse lucht en een prachtig uitzicht vanaf je eigen balkon of dakterras. Elk appartement beschikt over een buitenruimte, variërend in grootte, zodat je optimaal kunt profiteren van het buitenleven zonder je huis te verlaten.

Met de mogelijkheid tot een eigen parkeerplaats in de parkeergarage, gemeenschappelijke fietsenstalling en een eigen berging naast de woning op de verdieping, bieden we niet alleen gemak, maar ook veiligheid voor jouw kostbare bezittingen.

Ontdek de 69 huurappartementen