Charmant wonen in ‘t Posthuys

Dit gloednieuwe appartementengebouw biedt een unieke woonervaring met 158 huurappartementen, ontworpen voor alle leeftijden. ’t Posthuys brengt een vleugje charme en de sfeer van de Amsterdamse grachten naar het centrum van Purmerend. De start inschrijving van ’t Posthuys begint in het derde kwartaal van 2024. Mis niet de kans om de charme van ’t Posthuys te ervaren. Blijf op de hoogte via onze nieuwsbrief en ontdek als eerste de mogelijkheden die dit bijzondere nieuwbouwproject te bieden heeft.

De 158 huurappartementen in ’t Posthuys variëren in grootte, waardoor er voor ieder wat wils is. Met de appartementen bieden we een perfecte combinatie van ruimte, comfort en modern design.

De afwerking van de huurappartementen is tot in de puntjes verzorgd. De vloeren zijn voorzien van hoogwaardig PVC, wat niet alleen duurzaam is maar ook eenvoudig te onderhouden. De ramen zijn voorzien van mooie vitrage, die niet alleen de privacy waarborgt maar ook een vleugje elegantie toevoegt aan het interieur. Daarnaast beschikt elk appartement over een Siematic keuken met moderne inbouwapparatuur van Siemens, waardoor koken een waar genot wordt.

Geniet van de frisse lucht en bewonder het uitzicht vanaf je eigen balkon. ’t Posthuys biedt diverse appartementen met balkons van verschillende groottes, zodat je kunt ontspannen in een buitenruimte die past bij jouw wensen.

De mogelijkheid tot een eigen parkeerplaats in de parkeergarage, gemeenschappelijke fietsenstalling en individuele bergingen zorgen voor het gemak en de veiligheid van jouw waardevolle bezittingen. Bij ’t Posthuys staat jouw woongenot centraal.

Architectuur met karakter

Laat je betoveren door de architectuur geïnspireerd op de charmante Amsterdamse grachtenpandjes. ’t Posthuys voegt een vleugje historische elegantie toe aan het moderne stadsleven in Purmerend. Ervaar het groen midden in de stad met de gemeenschappelijke binnentuin van ’t Posthuys. Een oase van rust waar bewoners kunnen samenkomen, ontspannen en genieten van de natuurlijke schoonheid in het hart van Purmerend.

Render van het Posthuys in de avond

Ontdek de 158 huurappartementen

Render van 'T Posthuys