Lucht afbeelding van purmerend

Locatie

Welkom in ‘t hart van Purmerend

Gelegen in het bruisende stadscentrum, geniet je van de nabijheid van winkels, restaurants, scholen en recreatievoorzieningen. Alles wat je nodig hebt, is op loopafstand bereikbaar, waardoor het dagelijkse leven een stuk comfortabeler wordt.

Uitstekende bereikbaarheid

Of je nu werkt in Purmerend, Amsterdam of elders in de regio, de uitstekende bereikbaarheid van ’t Packhuys en ’t Posthuys is een groot voordeel. Met gemakkelijke toegang tot snelwegen, zoals de A7, en het openbaar vervoer ben je goed verbonden met alle delen van Noord-Holland. Of je nu naar Amsterdam, Alkmaar of Hoorn moet, je bent er binnen handbereik. Zo combineer je het beste van stadsleven met de rust van een goed bereikbare woonlocatie.

Locatie van purmerend

Groene omgeving

Naast de levendigheid van Purmerend bieden deze nieuwbouwprojecten ook toegang tot groene en rustige omgevingen. In de nabijgelegen parken en recreatiegebieden kun je ontspannen wandelen, joggen of gewoon genieten van de natuurlijke schoonheid om je heen zonder ver te hoeven reizen.

Kortom, wonen in ’t Packhuys en ’t Posthuys betekent genieten van het beste van beide werelden – de levendigheid van de stad en de rust van een groene omgeving. De perfecte keuze voor jouw nieuwe thuis in Purmerend.

Foto van een waterkant